Creating products that tell your story

Visiodan er en udviklingsvirksomhed. Det betyder, at hvis du efterspørger et specifikt, nyt produkt - eller sidder inde med en ide - så kan vi hjælpe dig. Vi starter fra et blankt stykke papir, og derfra udvikler vi til produktet er rigtigt. 

Eksemplerne på produkter vi har lavet er næsten utallige, men nedenfor findes fire helt forskellige cases, som alligevel har det til fælles, at de startede fra scratch.

Licens-case

Ternet Ninja

Visiodan står bag udviklingen og produktionen af Ternet Ninja-dukken, som blev så stor en succes, at sortimentet hurtig voksede sig større. Foruden den oprindelige dukke og det tilhørende sværd, er Stewart Stardust nu kommet til og både Ternet Ninja og Kaptajnen fås i flere størrelser og som nøgleringe. 

OEM-case

Playmobil

Igennem mange år har Visiodan været leverandør til Playmobil af mange forskellige typer af speciallavede produkter. Vi får typisk en forespørgsel på et produkt, hvorefter vi varetager hele udviklingen og produktionen. Vi leverer altid den aftalte vare til tiden og derfor er samarbejdet med bl.a. Playmobil mere end et årti gammelt. 

OEM-case

Nationalmuseet

Igennem årene har vi udviklet en række produkter til Nationalmuseets borge, herunder både Christiansborg og Kronborg. Vores gennemgående interesse for historie, riddere, borge og kreativ leg gjorde os til det oplagte valg til at udvikle en række produktserier, der er udtrykker de danske borges individuelle særpræg. 

OEM-case

Chateau de Vaux le Vicomte

Visiodan har siden sin start i 1997 opbygget en enestående ekspertise indenfor produkter af EVA-skum - navnlig sværd og skjolde. Den ekspertise kommer mange slotte til gode, når de fx gerne vil have specialdesignede produkter, der passer til netop deres historie. Vi ved hvordan man udvikler produkter med udgangspunkt i den specifikke  kunde.

Brug for hjælp eller sparring?

Hvis du har et spørgsmål angående et produkt, en ide eller noget helt tredje, så send os en besked og så vender vi tilbage til dig.